A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Нащадки пам'ятають

Сивим попелом забуття припорошує час багато подій. Та серед них є такі, що ніколи не зітруться з пам’яті поколінь. Одна з них – життя Великого Кобзаря, Пророка, Генія …

15:05 18.03.2019

Обласна управлінська практика керівників ЗЗСО

26 лютого  2019 року на базі Комарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Галицької районної ради відбулася управлінська практика  директорів закладів загальної середньої освіти, тема якої «Демократичне врядування в закладах загальної середньої освіти».

09:28 05.03.2019

Команда учнів Комарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - переможці районних змагань з волейболу

      18 - 19 березня відбулися  фінальні протистояння з волейболу серед шкіл Галицького району. У змаганнях взяли участь представники 6 шкіл району.   Кожна гра проходила на одному диханні, команди суперників могли в будь-який момент одержати перевагу у кількості очок. Однак хвилювання та страх не завадили вже теперішнім чемпіонам Галицького району з волейболу серед хлопців, а саме Комарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, одержати беззаперечну перемогу. Незабутні емоції та переживання відчували наші переможці в ці хвилини власного тріумфу, який вони будуть пам’ятати ще доволі довго та навряд чи забудуть. Команда переможців була нагороджена грамотами та отримала шанс довести свою вправність на обласних фінальних  змаганнях.

09:19 04.03.2019

Україна – єдина Соборна держава

        Ідея соборності бере свій початок від об’єднання давньоруських земель навколо князівського престолу в Києві, а її філософське коріння сягає часів Візантії. Протягом віків її практичним втіленням займались українські гетьмани Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Петро Дорошенко, Пилип Орлик. У ХVIIІ - початку ХХ ст., коли українські землі були поділені між сусідніми державами: Польщею, Росією, Румунією, Австро-Угорщиною, ця ідея знайшла своє відображення у працях кращих вітчизняних мислителів, оскільки для боротьби за свої національні інтереси Україні була вкрай важливою територіальна єдність.

15:00 07.02.2019

Казковий новорічний бал

          Новий рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і «родинних» свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Це одне з найкрасивіших свят на світі, яке відгукується особливими мелодіями в серцях дорослих і дітей, щедро даруючи людям по всій землі радість і добро, сміх та веселощі.

12:29 25.01.2019

Акція "16 днів проти насильства"

              27 листопада 2018 року у Комарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів стартувала щорічна акція «16 днів проти насилля». Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднаної мети: проблеми подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. У школі акція «16 днів проти насилля» розпочалась загальношкільною лінійкою, де коротко розповіли про історію виникнення акції та її завдання.

12:12 22.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора