A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

У вирі традицій

Різдвяні традиції у Комарівському ліцеї підтримують вокальні колективи старших та молодших класів. Цьогоріч вокальний ансамбль "Пролісок" та дитячий вокальний ансамбль "Дударики", які є неодноразовими переможцями районних та обласних конкурсів, взяли участь у Галицьких різдвяних фестинах. Нехай щирі вітання та колядки фольклорно-етнографічного колективу "Сяйво" линуть до кожної оселі та прославляють народження Христа. 

19:13 03.01.2021

Святковий передзвін

З давніх-давен Україна славиться величними традиційними святами й обрядами. Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові до української спадщини, повертається до традицій свого народу.

17:58 30.12.2020

Новорічні вечорниці

З давніх-давен українські дівчата й хлопці шанували традиції й святкували з особливим задоволенням свята зимового циклу.   Влаштовували посиденьки, співали, танцювали, стрибали за колитою.

15:10 24.12.2020

Допоможемо зимуючим птахам

Протягом лютого, з 03.02.2020 р. по 29.02.2020 р., у Комарівському ліцеї  імені А. Могильницького проходила акція «Допоможемо зимуючим птахам». Вихованці нашого закладу взяли активну участь у організації та проведенні даної акції. Головною метою акції було зосередити увагу учнівської ради «ШАНС» на дбайливому і гуманному ставленні до птахів, проведенні широкої просвітницької роботи, ознайомленні молодших учасників акції з видовим різноманіттям зимуючих птахів нашої місцевості.

20:37 22.03.2020

Відкрий, о рідна моя мово, свої скарбниці золоті!

Мово! Пресвята Богородице мого народу! Ти зцілювала втомлених духом, давала силу, здоров’я, довгий вік…Воскресни! Возродися!... Україну возвелич!» - такими словами розпочалося свято до Дня рідної мови у Комарівському ліцеї імені А.Могильницького.

15:51 28.02.2020

Меценати у нашому ліцеї

     У народі кажуть, що добра людина - щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає. Того, хто готовий прийти на допомогу іншим, робить це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця, називають доброчинниками, благодійниками.

14:38 13.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора