A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Виставка осінніх композицій "Щедрість рідної землі"

Дата: 14.10.2019 13:26
Кількість переглядів: 1056

                                                                                  Люби природу не як символ душі своєї,

                                                                          Люби природу не для себе, люби для неї …

                                                                                                                                М. Рильський

Осінь – чудова пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки у барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини.

Здавна відомо, що найсмачніші та найкорисніші плоди ті,  які виросли на рідній землі. Саме під гаслом «Щедрість рідної землі» у Комарівському ліцеї ім. А. Могильницького цікаво й естетично оформлено виставку осінніх композицій. Учні 1-11 класів представили вироби з природного матеріалу. У гості до ліцеїстів завітали персонажі казки «Ріпка», «Золотий горішок», герої мультфільмів – Міньйони, Принцеса Лол, Смішарики, заєць Крош з подругою, пінгвіни із «Веселих лапок», баранчик Шон. Учні виявили свої таланти і неперевершену фантазію при оформленні композицій «Сім’я павучків», «Лебеді на острові», «Хатинка в лісі», «Лего –дівчинка в лісі», «Багатий Спас», «Заєць-джентельмен», «Сидить дівчина в коморі, а коса її надворі» та інші. А ще завітали на виставку лісові мешканці  – їжачки.

Усі діти із задоволенням виготовляли декорації, представляли свої вироби. У ліцеї панувала святкова атмосфера, у всіх учасників навчально-виховного процесу був гарний і святковий настрій, всі прославляли осінь за її красу та врожай.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора