A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Миколай, до нас завітай!

Дата: 06.12.2023 21:30
Кількість переглядів: 29

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий знає про нього! Щороку він приходить у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці.

Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається. Не залишилися без уваги Святого Миколая і учні нашого ліцею, до яких він завітав з гостинцями.

Напередодні свята учні 3 класу під керівництвом своєї вчительки Ковальчук Г.Є. провели театралізоване свято «Миколай, до нас завітай!»

Мета свята – виховувати в учнів потребу робити добрі справи та вчинки на прикладі Чудотворця Миколая. Учні з нетерпінням чекали щедрого Миколая. Писали листи, вчили вірші, співали пісні, розучували танці. Кожен учень відчув себе актором у казці, бо грав роль казкового персонажа.

Свято розпочалося веселим дитячим таночком, а потім учні декламували вірші, співали пісні.

 

Найцікавіше – це була казка, яка привела на свято багато казкових героїв: Зайчиків, Сніговиків, Нічку-чарівничку, Добру Фею, Зиму, Завірюху, Лінь, Підлизайка, Розбишак, Антипка.

Із солодкими гостинцями на свято завітав Святий Миколай та Ангелики. Там не тільки солодких гостинців діти просили у Миколая. Вони просили, щоб Миколай приніс мир і перемогу нашій ненці – Україні!

Святий Миколаю, не хочу дарунків,

В нас інші бажання в ці темні часи –

Ти замість отих загадкових пакунків

Нам мир у торбині свій принеси!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора