A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

День миру у ліцеї

Дата: 21.09.2023 20:58
Кількість переглядів: 28

З нагоди Дня миру у Комарівському ліцеї проведено тематичні заходи. Зокрема, у ліцеї проведено лінійку, на якій учасники УР «ШАНС» ознайомили здобувачів освіти з історією виникнення свята. Адже сьогодні найвищу цінність миру відчула кожна українська родина. Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

Учні ліцею підготували флешмоб, а також розфарбували на бруківці слово «Мир!», бо це надзвичайно болюча тема для всіх нас, це крик душі кожного патріота своєї держави. Класними керівниками проведено години спілкування «Мир на землі – радість у родині». Слід відзначити годину інтерактивного спілкування «За мир у всьому світі – це значить за життя», проведену з учнями 5 класу (класний керівник Данилюк О.О.), метою якої було не тільки ознайомлення з історією започаткування Дня миру, а й сприяння вихованню в дітей почуття патріотизму, національної гордості, формуванню активної життєвої позиції, активної участі у житті суспільства.

Заходи на відзначення Дня миру у нашому ліцеї покликані змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі.

Хай буде мир віднині і довіку!

Хай буде мир й замовкнуть війни злі!

Хай у міцних обіймах всі народи

Ідуть у майбуття через віки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора