A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

70-річчя Комарівського ліцею імені А. Могильницького

Дата: 16.10.2023 20:05
Кількість переглядів: 354

У неділю, 15 жовтня, у Комарівському ліцеї імені Антіна Могильницького відбулися урочистості з нагоди відзначення 70-річчя навчального закладу. На свято завітали представники влади, ветерани педагогічної справи, учні, вчителі, батьки та випускники різних років. Розпочалося свято за християнським звичаєм із благословення його учасників, яке здійснив о. Тарас Нейлюк, випускник нашої школи.

Привітав наш навчальний заклад голова Галицької територіальної громади Олег Кантор, він вручив подяки вчителям за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, а вчителі-ветерани педагогічної праці отримали у подарунок Крилоську  Чудотворну Ікону Божої Матері.

    

З теплотою згадували школу у своїх виступах директори, які тут працювали – В. Федорняк, Л. Гордійчук, і які працюють керівниками у нашій громаді – О. Ріжко.

Поринути у минуле, у свої спогади, висловити слова привітання та вдячності змогли випускники різних поколінь – В. Климончук, О. Салига, Г. Івасишин. Випускник нашої школи, о. Володимир Кузюк виконав пісню, у якій просив покрову та захисту Пресвятої Богородиці для наших захисників і миру для України.

 

У концертній програмі взяли участь танцювальні колективи «Ярославна» (кер. Г.Колодій, хор. Л.Сисак) та «DREAM-TEAM» (кер. В. Рарик), церковний хор с. Комарів «Гармонія» (кер. М. Ковальчук), дитячий вокальний ансамбль «Дударики» (кер. Г.Левицька), ансамбль «Пролісок», хор «Дивограй» (кер. М. Ковальчук), аматорський фольклорний колектив «Журавка» (кер. П. Николин), наприкінці свята всіх об’єднала пісня «Родина» у виконанні П. Николина.

Зі словами привітання виступив начальник відділу освіти Галицької міської ради – Іван Матейко. Директор ліцею В. Блинчук щиро подякував усім, хто прийшов на святкування, і зазначив, що наше основне завдання – докластися до перемоги над запеклим ворогом, побажав усім широких і щасливих доріг, мирного майбутнього і спокою нашій Україні.

Повертайтесь до рідної школи,

Повертайтесь у будь-який час,

Школа Вас не забуде ніколи,

Двері завжди відкриті для Вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора