A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Свято Останнього дзвоника

Дата: 16.06.2023 18:06
Кількість переглядів: 414

Сьогодні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий літній вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Цьогоріч це особливе свято, адже зібратися разом ми змогли завдяки незламним воїнам, які захищають нас. Свято Останнього дзвоника традиційно символізує завершення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання навчальної сходинки в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для наших випускників сьогодні – особливо пам'ятний день, адже вони прощаються зі школою й вирушають у доросле життя.

Із закінченням шкільного навчання привітав одинадцятикласників директор ліцею Василь Васильович Блинчук. Він переконаний, що молодь, найкращі роки якої припали на часи воєнного лихоліття, зуміє розбудувати сильну, заможну, європейську державу. Адже сучасні випускники знають ціну свободи. Василь Васильович побажав усім присутнім у залі миру, Перемоги, спокійного сьогодення та світлого майбутнього.

Також парох села о. Михайло благословив всіх учнів,щоб Господь допоміг в усіх починаннях.

Багато вітальних слів пролунало від інших гостей свята – старости села Григорія Івасишина та депутата міської ради Любові Іванівної Гордійчук, яка побажала випускникам стати гідними громадянами нашої держави та твердо крокувати до обраної цілі.

І перед вами-тисячі доріг,

Де самостійно здійсните ви кроки

І виберете ту,лише одну,

Що поведе вперед по вашій долі.

То ж вибирайте сонячну, ясну,

Дорогу світлу у квітковім полі,

Яка до щастя завжди приведе,

З якої видно горизонти й далі,

На ній ви не оступитесь ніде,

А проживете чесно й без печалі!

Маленькі миттєвості свята кожен збереже у своєму серці!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора