A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Випускний бал

Дата: 25.06.2023 15:52
Кількість переглядів: 523

Випускний бал – одне з перших яскравих i значних подiй у нашому життi. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.
24 червня у Комарівському ліцеї імені Антіна Могильницького відбувся випускний вечір. 16 одинадцятикласників вирушили у доросле життя.

Зі святом, з успішним закінченням ліцею та вступом у доросле життя випускників прийшли привітати вчителі, батьки, рідні та друзі.

З привітальним словом до усіх присутніх звернувся директор ліцею Василь Васильович Блинчук. Він привітав випускників закладу із завершенням ліцею, побажавши кожному з них успіхів у подальшому навчанні, а також світлого майбутнього.

       

Любити Україну, пам’ятати свій ліцей та настанови вчителів, дякувати захисникам, які виборюють для нас мирне майбутнє,  побажали випускникам  міський голова Галицької територіальної громади Олег Кантор та староста села Григорій Івасишин.

З напутніми словами звернулися до дітей їхні батьки. Вони привітали випускників із закінченням ліцею  та відправили їх у доросле самостійне життя.

     

На завершення заходу випускники та випускниці подарували гостям прощальний вальс.

З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 11 років шкільної ери. Маємо надію, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії та сподівання випускників здійсняться.

Тож, хай Вам щастить, у добру путь!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора