A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Міжнародний день миру у ліцеї

Дата: 22.09.2022 14:55
Кількість переглядів: 266

Миру в Україні – бути!

Миру хочуть добрі люди,

І дорослі, і малі

Прагнуть миру на Землі!

Під таким девізом відзначили Міжнародний день миру здобувачі освіти Комарівського ліцею імені Антіна Могильницького. З нагоди Дня миру в ліцеї пройшли тематичні заходи. Зокрема, день розпочався із проведення годин класного керівника на тему «Мир на Землі – це щастя і радість у серцях».

В 11 класі проведено виховну годину на тему: «Мирного неба тобі, Україно!», на якій діти працювали над проєктом «День миру», основною тезою якого були слова, що «мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні».

У 6 класі проведено усний журнал «Діти України хочуть Миру». Діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. Шестикласники бажали усім захисникам здоровими повернутися додому, висловлювали прохання зберегти мир і спокій в Україні.

Продовженням Дня миру стало проведення УР «ШАНС» флешмобу «День Миру», адже ця тема для нас, українців, надзвичайно болюча, це крик душі кожного патріота своєї держави.

Впродовж дня було організовано лінійку «Нам потрібне мирне небо», оформлено виставку малюнків «Україна хоче миру», а також стінгазету «Мир у твоїх руках». Всі заходи, які проведені у ліцеї з нагоди відзначення Дня миру, покликані змусити не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве і корисне заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

За все дорожча й важливіша

В країні рідній мирна тиша,

Тому я мрію палко й щиро:

Хай стане тихо в нас від миру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора