A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЛІЦЕЇ

Дата: 25.04.2024 14:41
Кількість переглядів: 19

Традиційно, в квітні місяці, Комарівський ліцей гостинно відкриває двері для дев’ятикласників Бринської гімназії. Цей день відкритих дверей дає можливість майбутнім десятикласникам ознайомитися із освітнім закладом, однокласниками та класним керівником. У формі гри відбулося знайомство дітей між собою. Гра «Клубок» дала можливість оголосити своє ім’я і прикметник з початковою літерою свого імені. Тоді діти об’єднались у пари, де презентували один одного, відповідаючи на три запитання: улюблений предмет, улюблена страва та що я роблю у вільний від навчання час. Діти весело проводили знайомство у невимушеній ситуації.

Потім вони об’єдналися у дві команди «Герої» та «Акуна матата», де було проведено гру «Найрозумніший». Учасники по черзі обирали категорії і відповідали на 5 запитань, які відповідали обраній категорії. Діти відповідали, сперечалися та весело проводили час. Перемогла дружба, команди набрали по 17 балів.

А на закінчення було проведено товариський матч з волейболу, де вже усі колишні учні Бринської гімназії (10 та 11 класу) та учні 9 класу брали у ньому участь.

Діти познайомилися, почали переосмислювати пріоритети, думати про своє майбутнє. Що мають вибрати? Вступити у коледж чи обрати Комарівський ліцей імені Антіна Могильницького?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора