A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Свято останнього дзвоника

Дата: 03.06.2019 14:36
Кількість переглядів: 317

24 травня для  всіх учнів   пролунав «останній дзвінок»,  завершився ще один навчальний рік. Це день важливий для кожного з нас, цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Вітаючи дітвору із початком канікулярного періоду, а випускників – із подоланням першого в їхньому житті Рубікону, директор школи Василь Васильович  зазначив, що кожен  випускник у майбутньому примножить багатства та надбання рідного краю, крокуючи дорогою до європейських цінностей. А це можливо завдяки інтелекту та знанням,  здобутим у стінах рідної школи.  

Директор  школи вручив грамоти та подяки переможцям і призерам районних та обласних предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань, відзначив подяками  вчителів, які підготували переможців.  

Це особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях,  величних звершень, невгамовності і пошуку ініціативи.  

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора