A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Бабин Яр – це наша незгойна рана

Дата: 30.09.2023 13:56
Кількість переглядів: 24

У світі завжди були дві раси…

Є ті хто розпинає, і ті кого розпинають,

гнобителі і пригноблені,

хто ненавидить і кого ненавидять,

які заподіюють страждання і страждають,

гонителі та гнані.

                                               М. Бердяєв

З метою увічнення пам’яті про одну з найтрагічніших сторінок Голокосту – масове вбивство євреїв Києва у Комарівському ліцеї імені А. Могильницького було проведено урок пам’яті «Бабин Яр – це наша незгойна рана».

Бабин Яр – це не тільки трагедія минулої війни, це урок на майбутнє, яке знову і знову нагадує як важливо запобігати насильству та берегти мир. Наш обов’язок пам’ятати про цю страшну трагедію. Історії властиво повторення і в цьому є її трагедія. Сьогоднішній «рашистський» режим став достойним спадкоємцем нацистів Другої Світової війни та катів радянського союзу. На даному заході здобувачі освіти нашого ліцею перейнялися духом пам’яті тих страшних трагічних подій. У віршах та історичних фактах, відео сюжетах діти полинули у минуле, і перейнялися трагедією всього світу.

 

Ми повинні пам’ятати, що Бабин Яр – це трагедія всього людства, але сталася вона на українській землі. І тому не має права забувати про неї. Схилімо голову в скорботі за навіки полеглими. «Бабин Яр – це наша незгойна рана».  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора