A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Відлітає в замріяні далі безтурботне дитинство моє

Дата: 29.05.2018 13:47
Кількість переглядів: 343

                                                        До неба музика сягає, наче мрія,
                                                       І тане в квітах урочистий зал.
                                                       В очах у кожного і радість, і надія…
                                                      У школі - урочистий бал.
                                                      Сьогодні ми зібрались для прощання.
                                                      Все в нас і смутком, й радістю дзвенить.
                                                     Це свято зрілості, і свято розставання,
                                                     І майбуття прекрасна світла мить.

Ось і настав цей день – день прощання з рідною школою. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці, протоптана стежка по знайомим класним приміщенням, розумні настанови мудрих викладачів… Знайти себе, своє місце у житті, вирости і вижити, бути завжди людиною – що є святішим і дорожчим?

Уся шкільна родина Комарівської ЗОШ І – ІІІ ступенів зібралася 26 травня на традиційне свято випускного вечора в приміщенні навчального закладу.

Випускникам випала доля жити у час глибинних змін, коли визначальними стали освіченість та інтелект, творчість і талант. Незважаючи на труднощі сьогодення, кожен із них здобув міцні знання, вони стали особистостями, котрі вміють діяти в умовах сучасного інформаційно насиченого світу.

Перед кожним із випускників цікавий і пізнавальний шлях невтомного пошуку, в радості від звершеного власними руками і розумом, хвилюючих миттєвостей дружби й кохання. Кожен із них ставить перед собою високу й благородну мету.

З особливою шаною  випускники подякували своїм педагогам — за їхній високий професіоналізм і самовіддану працю, пообіцяли взяти з собою в доросле життя мудре вчителеве слово, завжди повертатися до рідної школи — не тільки за спогадами, а й за радістю, оптимізмом і порадою.

Учні  висловили щиру подяку своїм батькам, котрі підтримували її на шляху здобування знань, тим, хто зігрівав їх теплом своїх сердець і захищав від негараздів.
Завтра вони творитимуть новий світ, примножуватимуть добробут нашої країни. Ми віримо, що любов до рідної землі, глибока шана до надбань нащадків, високі ідеали й наполеглива праця медика зроблять їх життя щасливим та корисним суспільству.

Дорогі випускники! Запам’ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань.

Вітаємо вас, любі випускники, ваших батьків і викладачів зі святом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора