A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Разом до Перемоги. Свято Першого дзвоника

Дата: 01.09.2023 13:32
Кількість переглядів: 39

Традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника «Разом до перемоги» у Комарівському ліцеї імені Антіна Могильницького, яке сповістило учнів, батьків та вчителів про початок навчального року.

Перше вересня – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів – першокласників. Цього року для 17 першокласників нашого ліцею розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перша вчителька, перший урок. Це свято мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Цей день єднає усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Перше вересня у нашому ліцеї було особливим, адже учасниками свята були наші випускники-захисники, які сьогодні оберігають Україну від російського агресора. Завдяки нашим героям учні мають можливість сісти за парти і здобувати знання, і разом наблизити Перемогу.

Розпочався навчальний рік першим уроком «Давній Галич – історія воскресіння та віри в Перемогу!», який  присвячений 1125-й річниці першої писемної згадки про княжий Галич.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора