A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

День цивільного захист у ліцеї

Дата: 18.05.2023 11:34
Кількість переглядів: 153

17.05.2023 р. з метою удосконалення теоретичних знань і практичних навичок у разі виникнення надзвичайних ситуацій у  Комарівському ліцеї імені А.Могильницького проведено День цивільного захисту.

Педагогічний колектив та учні ліцею удосконалили свої теоретичні знання та практичні вміння щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб зберегти своє здоров’я та життя.

Для учнів 1-11 класів проведено виховні години.  У цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про те, що таке цивільний захист, які дії потрібно виконувати під час надзвичайних ситуацій, про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, основні правила поведінки  під час воєнного стану.

Після першого уроку  була проведена евакуація ліцею, де учні та вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку  з цивільного захисту на випадок надзвичайних ситуацій.

Для всіх учнів ліцею відбулася захоплива та пізнавальна зустріч з представниками екстреної медичної допомоги Галицької міської рад, які продемонстрували надання першої медичної допомоги при кровотечах, переломах, правила накладання турнікета на уражені кінцівки, а також як правильно проводити непрямий масаж серця.

З учнями 5 та 6 класів було проведено гру-змагання «Школа виживання» з різними конкурсами та естафетою з елементами цивільного захисту.

Учні 7 – 8 класів мали можливість переглянути презентацію  «Правила поведінки учнів під час воєнного стану», виконати  інтерактивні вправи, під час яких діти поглибили знання з теми.

Медична сестра та вчитель предмету Захист України підготували та провели практичне заняття з учнями 9 –11 класів «Перша медична допомога у разі поранень».

День цивільного захисту у ліцеї був дуже насиченим і цікавим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора