A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Свято матері «Рідненькій матусі, низенько вклонюся»

Дата: 17.05.2018 10:01
Кількість переглядів: 313

«Хто матір забуває,
Того Бог карає,
Того люди цураються,
В хату не пускають.»

        Такими словами розпочалось свято, присвячене матерям під назвою «Рідненькій матусі, низенько вклонюся», яке відбулося 11 травня у Комарівській школі.   

          Ця святкова подія співпала з «Днем відкритих дверей» в навчальному закладі, адже цього дня були запрошені  вихованці Сапогівського НВК, їх батьки та вчителі.

        За безмірну любов, турботу і ласку дякували своїм матусям учні 2 класу під керівництвом вчителя початкових класів Духович Л.В.

       У залі панувала особлива атмосфера, яка об’єднала серця всіх присутніх у возвеличенні слова «Мати». Юні таланти 2 класу найщирішими словами, піснями і танцями вітали своїх матусь. Дітвора намагалась донести глядачам, що «День матері» для них – це справді свято любові і пошани.  Окрасою свята став таночок «Ніжність», виконаний дівчатками 2 класу.            

         А підкреслили урочистий  настрій слова вдячності від гостей свята, які особливо було приємно почути з уст директора Сапогівського НВК Кузь Г.Д. 

        На завершення заходу особливим колоритом відзначився вальс дівчаток і хлопчиків 2 класу зі своїми матусями, де,затамувавши подих, малеча вправно підхоплювала ритм мелодії.            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора