A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння

Дата: 09.01.2020 13:36
Кількість переглядів: 170

Загальні положення

 

Сьогодні в умовах модернізації української освіти одним із напрямків оптимізації навчального процесу є його спрямування на демократизацію взаємовідносин вчителів, учнів та їх батьків, що відображається в нових підходах до навчання та виховання підростаючого покоління.

Керуючись Конституцією України ,  законом  України «Про освіту» (№ 2145-VIII від 05.09.2017), Загальною декларацією прав людини, ст. 1., ст. 26 п.2 , Декларацією прав дитини (ухваленою резолюцією 1386 (ХIV) Генеральної Асамблеї ООН ( від 20 листопада 1959 року) з метою ефективної взаємодії всіх учасників освітнього процесу :

  • Комарівський ліцей імені Антіна Могильницького Галицької районної ради Івано-Франківської області, в особі директора  ліцею – надавач освітніх послуг, що далі іменується Сторона-1,
  • орган батьківського самоврядування Комарівського ліцею імені Антіна Могильницького  та його філії, в особі голови  Кузь Н.М. – замовники   освітніх послуг, що далі іменується Сторона-2,
  • органи учнівського самоврядування Комарівського ліцею імені Антіна Могильницького  та його філії в особі голови Івасюк Л.В.,  що далі іменується Сторона-3, далі разом іменуються Сторониконстатують свої наміри щодо подальшої співпраці та укладають  Меморандум про партнерство, співпрацю, довіру та взаємоповагу між учасниками освітнього процесу комунального закладу освіти Галицької  районної ради.

     Сторони усвідомлюють спорідненість завдань, необхідність спільних дій, спрямованих на поліпшення атмосфери довіри та партнерських відносин між учасниками освітнього процесу, спрямування зусиль на розбудову сучасного освітнього простору.

       Сторони визнають важливість упровадження ініціатив, направлених на якісний та конструктивний діалог між Сторонами, ефективних та прийнятних для Сторін форм взаємодії.

 

Завантажити повну версію можна за посиланням МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ ТА  ВЗАЄРОЗУМІННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора