A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Свято матері "Мама і весна"

Дата: 13.05.2021 16:04
Кількість переглядів: 116

Мама! Найдорожче слово в світі
Де б не був ти, що б ти не робив.
Назавжди вона твій шлях освітить
Ніжним серцем відданим тобі!
І сняться часто зорі голубі
І мама на порозі біля хати.
За все, що маю, мамо, дякую тобі!
За все, що маю і що буду мати!

Найдорожчою людиною для кожного з нас є мама. Вона завжди поруч. Перші кроки зроблені, тримаючись за мамині руки. Перша пісня – мамина.

Першу іграшку дала мама і перша порада теж мамина. Мама – єдина. Вона ласкава, ніжна, добра. Слова «мама», «мати» – одні з найдавніших на Землі і майже однаково звучать на мовах різних народів. Це говорить про те, що всі люди шанують і люблять своїх матусь.

У  другу неділю травня  Україна традиційно вітає та висловлює найпалкішу любов і шану нашим наріднішим людям, чий голос – наймилозвучніший, чиї руки – найтепліші, чий хліб – найсмачніший, а ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – перше, що відчуває кожен з нас.

Красиво і незабутньо пройшло свято «Мама і весна», проведене класним керівником та учнями 2 класу Комарівського ліцею імені А. Могильницького, на яке завітали матусі наших вихованців. На святі учні дарували своїм мамам тільки добрі слова вдячності та своєї любові, усмішки, пісні та танці. На завершення свято діти привітали своїх матерів листівками та квітами.

Це свято принесло лише приємні та незабутні враження.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора