A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комарівський ліцей
імені Антіна Могильницького
Галицької міської ради

Турбота про школу

Дата: 06.10.2020 10:54
Кількість переглядів: 196

Турбота про школу

Обдаровані діти – майбутнє кожної нації,

а юна еліта нашого закладу – гордість

Комарівського ліцею, добра частина

іміджу школи та майбутнє держави.

Кажуть: школа славить своїми вихованцями, тими, які не забувають про неї, навідуються, підтримують. Комарівський ліцей гордиться своїми випускниками, які турбуються  і завжди допомагають навчальному закладу.

Особливі слова вдячності адміністрація закладу висловлює випускникам 2010, 2000, 1990, 1980, 1970 років, які в надзвичайно складний економічний час відгукнулися на потреби свого навчального закладу і подарували кошти на пошиття костюмів для вокального ансамблю «Пролісок», який завжди був візиткою навчального закладу.

  

Для того, щоб учні ліцею виховувалися в дусі християнства в ліцеї створено кімнату духовності. І наші випускники не залишилися осторонь, а проспонсорували кошти на здійснення ремонтних робіт у капличці.

Це свідчить про небайдуже ставлення до молодого покоління. Адже діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати – святий обов’язок сім’ї, школи, громади. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива.

Висловлюємо щиру подяку небайдужим випускникам нашої школи за надану допомогу. Бажаємо вам здоров’я, успіхів, фінансового процвітання, наснаги, злагоди та миру на нашій українській землі.

Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і частку душі, подаровану нашим дітям.

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага і шана не минають

А вашу мрію працю повсяк час

Лиш визнання вінчають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора